Casa DORNRÖSCHEN, Biertan
Casa DORNRÖSCHEN, Biertan
Este o casa de oaspeti care va invita sa va relaxati. Situata intre doua ziduri de aparare, la umbra bisericii fortificate, ofera o atmosfera speciala. Va simtiti liberi si protejati in acelasi timp. Cu secole in urma, prima scoala de baieti a fost aici, iar apoi a devenit o gradinita saseasca.Dupa 1900, aceasta cladire mare, proprietate a bisericii luterane, a fost transformata intr-o casa de oaspeti cu camere foarte frumoase. Acum, la parter, sunt camere cu baie proprie, iar la etajul superior, camere cu paturi supraetajate si facilitati comune (care ii confera un aer de hostel). Camera in care se serveste micul dejun este luminoasa si comfortabila, dar vara, e probabil mai frumos sa alegeti terasa. Oaspetii nu vor fi deranjati de niciun zgomot, iar stresul si grijile raman in afara zidurilor bisericii.

Casa de oaspeti este administrata de o echipa romano-austriaca. Cand partenerul austriac a vazut casa pentru prima data a exclamat: "Numai trandafirii mai lipsesc pentru a o face un adevarat Castel al Frumoasei din Padurea Adormita." 


Biertan


Cine doreste sa participe la reinvierea acestei povesti? Fiecare dintre oaspeti este invitat sa planteze un trandafir. Cand toti acesti trandafiri vor inflori, poate ca povestea va lua viata ...


 www.biertan.net